Ana içeriğe atla

Örgü Yelek Modelleri ve El İşleri

Kış aylarına da girdik, artık soğuklardan korunmamızın da vakti geldi. Bugün sizlerle örgü modelleri, yelek modelleri, örgü çanta, örgü bere, örgü şal gibi konular üzerinden birkaç bilgi vereceğim.

Hem şık hem de türlü şal modelleri hoş görünümleri ile bütün bayanlara çok aşırı yakışmaktadır. Bütün genç kız çeyizlerinin de olmazsa olmazı olan şallar sorunsuzca kullanımları itibarıyla de tercih edilmektedir.




Tığ ile ya da şiş ile örülebilen birbirinden muhtelif oldukça çok model yardımıyla bayanlar aşırı severek kullanacakları şallara hem kolaylıkla hem de hızla sahip olabilir. sizler için son zamanlarda en çok aşırı tercih edilen ve en aşırı beğenilen modelleri derledim.

Bu sayede son moda bütün şal modellerine tek bir adresten erişme şansına sahip olabilirsiniz. her renkte ve muhtelif oldukça çok modelde örülebilen bu şal örnekleri genç İhtiyar bütün bayanlar aracılığı ile rahatlıkla kullanılabilir. hem şık hem de spor kıyafetler ile kullanılabilen ve hanımların görünümlerine şıklık katmalarının yanı dizi ısınmalarına da destekçi olan şallar güzellikleri ile hepinizin ilgisini toplayacak.

Sizler de hem şık hem de muhtelif bir model arıyorsanız yapımları resimlerden de anlayacağınız bu gibi aşırı da zor olmayan bu şal modellerini daima görmelisiniz. çok aşırı düşük bir maliyete biraz emek ve süre harcayarak hazırlayabileceğiniz şallar ile hem boş vakitlerinizi aşırı daha keyifli şekilde geçirebilir hem de çok aşırı severek ve beğenerek takacağınız şallara sahip olmanın tadını çıkarabilirsiniz.


örgü örmek hem boş zamanları keyifli bir biçimde değerlendirmek hem de giyinme ihtiyacını karşılamak için yapılan bir etkinliktir. çehre yıllardır uygulanan bir teknik olan örgü, şimdilerde de halen son derece popüler olan bir uğraştır.

Pek aşırı bayan boş vakitlerini anlamlı bir biçimde değerlendirmek ve sevdiklerine örgü örerek hazırladıkları özel bir armağan verebilmek için bu uğraşa süre ayırmaktadır. özellikle anne adayları ve anneler bebekleri için kazaklar, bereler, atkılar, tulumlar, hırkalar ve patikler bu gibi oldukça çok kıyafeti örmeyi tercih etmektedirler.

Bu kıyafetler bünyesinde patikler ön plana çıkmaktadır. sizinde bir erkek bebeğiniz varsa ya da anne olmak için gün sayıyorsanız ve ya aşırı sevdiğiniz birinin yeni doğan bebeği için özel bir armağan vermek istiyorsanız patik örerek bunu başarabilirsiniz. sizler için hazırladığımız görsellere göz atarak örmek arzuladığınız modeli seçebilir ve minik oğlunuzun ayaklarının sıcacık kalmasını sağlayabilirsiniz.

Ördüğünüz patikler yardımıyla bebeğiniz tıpkı sürede çok aşırı şık bir görüntüye sahip olacaktır. seçtiğimiz görselleri incelediğinizde patik modellerinin son derece kolay olduğunu göreceksiniz. bu nedenden dolayı fazla örgü bilginiz olmadan başarısız olacağınızı düşünmeyin. biraz gayret göstererek görsellerimizdeki bütün patik modellerini örmeniz mümkün.

Bunun için yapmanız gereken tek şey arzuladığınız modele uygun ipleri ve şişleri satın almaktır. ardından biraz zaman ayırıp bebeğinizin patiklerini örebilir ve onun minik ayaklarında kendi ördüğünüz patikleri görmenin keyfini tadabilirsiniz. bütün bu duyguları tatmak ve başardığınız meslek yardımıyla kendinize olan güveninizi arttırmak için neden hala bekliyorsunuz?


Ayrıca dilerseniz yaptığınız şallar satıp aile bütçenize bile katkı sağlayabilirsiniz. Şal, her kadının kullanabileceği bir aksesuar olduğu için güzel bir hediye de olabilir. Sizde hem eğlenmek hem de şıklığı yakalamak için farklı şekillerde şallar oluşturabilirsiniz.

İster kısa ve düğmeli, ister püsküller ya da çiçekler ile süslenmiş şal modelleri arasından istediğinizi seçerek resimler yardımı ile kolaylıkla örebilir ve yaz kız severek kullanacağınız birbirinden güzel şallara sahip olmanın ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.

El işlerinin en nadide ve en çok tercih edilen ürünlerinden olan şallar mutlaka her bayanın dolabında yer almaktadır. Tüm bayanların günlük yaşamlarında da özel günlerinde de çok severek ve beğenerek kullandıkları şallar çeyizlerinde en önemli el işi parçalarındandır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Çim Alanlar, İşlevleri, Kalite ölçütleri,Türleri , yetişme ortamı istekleri nelerdir ?

ÇİM ALANLAR İşlevleri :  Trafikte güvenliği sürüş sağlar.                               Erozyon önleyicidir. Suyu temizleyici özelliği vardır. Ruh sağlığına yardımcı olur. Gürültüyü azaltır. Isı adası etkisini azaltır. Sporcuların sakatlanmasını önler. Yağmur suyu yönetimine yardımcı olur. Mekanlara değer katar. Yangına karşı direnç gösterebilir. Mimari işlevleri vardır. Çim bitkilerinde dallanma tipleri =  Yumak Yaşam Formu= Kirpi gibi bir form ortaya çıkar. Koyun Yumağı (Festuca ovina), Kırmızı Yumak(Festuca rubra) ve Çok Yıllık Çim(Lolium perenne)'de görülür. Stolonlu Yaşam Formu= Toprak üstünde dallanan/yayılan gövdedir. Köpekdişi (Cynodon dactylon) ve Mandaotu (Buchloe dactyloides) örnek verilebilir. Rizomlu Yaşam Formu= Toprak altında dallanan/yayılan gövdedir. Köpekdişi (Cynodon dactylon) ve Çayır Salkımotu (Poa pratensis) örnek verilebilir. Dipçe 1: Uçlarını keserek başka bir yere atınca rizom ve stolonlu olanlar vejetatif üretilebilirler. D

İklim Değişikliğinin Doğa ve Çevreye Etkileri

Kültürel karakteristiklerin doğal süreçleri etkilemesi sonucu oluşan iklim değişikliği global ölçekte bir olaydır. Yeryüzünün doğal döngüsüyle etki ederek doğal sistemin bozulmasına neden olur. Bu bağlamda sera etkisine neden olan karbondioksitin artmasına, depremlere, su kıtlığının artması, ekolojik yaşamın etkilenmesi gibi olumsuzluklar ortaya çıkarmıştır. Sonucunda ise iç savaşların başlamasına, göçlerin olmasına, insan metabolizmasını etkileyen hastalıkların ortaya çıkmasına ve doğal kaynakların tükenmesine sebep olmaktadır. Yazar: Ömer Faruk ALAYLI

Yağmur Suyu Yönetimi / Hasatı (Rainwater management)

Yağmur Suyu Yönetimi / Hasadı Kentsel alanlarda yağmur sularını drene etmek için kullanılan geleneksel yağmur suyu toplama sistemleri, yağmur sularını hızlı bir şekilde ayrık veya birleşik kanalizasyon sistemi ile ortamdan uzaklaştırmaktadır. Bu durumla birlikte, yağmur sularının toprağa sızması beklenmeden taşınması sonucunda; yeraltı su kaynaklarının yeteri kadar beslememesi, kentsel alanlarda yağmur sularıyla taşınan yabancı maddelerle yağmur sularının deşarj olduğu kalıcı suların kirlenmesi ve aşırı yağışlarda geleneksel yağmur suyu toplama sistemlerinin yetersiz kalmasıyla birlikte sel, taşkın ve erozyon sorunlarının ortaya çıkması kaçınılmazdır. Karşılaşılan bu sorunların en aza indirilmesi amacıyla, kentsel alanlarda yağmur sularının sürdürülebilir olarak yönetimi gündeme gelmiştir. Kentsel alanların hidrolojik fonksiyonlarının korunması, yağmur sularının bekletilerek yeraltı sularına karışmasının sağlanması ve yağmur suyu toplamada yapısal çözümler yerine ekolojik çözümler